Saló del Hobby 2009

Logo FCAFUn altre cop la Federació participarà al SALÓ DEL HOBBY que es celebrarà els propers dies 27, 28 i 29 de novembre de 2009 al Palau nº 1 de la Fira de Barcelona, a Montjuïc.

Tornem a tenir disponible una zona molt important en la que hi muntarem les maquetes modulars a escala HO de via doble, una altra maqueta escala HO de via única, explotada en digital i una maqueta modular a escala N. A mes ens acompanyaran uns companys alemanys de l’associació Club TT Bayern que presentaran per primer cop a Barcelona una maqueta modular a escala TT digital, patrocinat per Trenes Aguiló.

A l’estand de la Federació els companys de l’Agrupament Ferroviari de Barcelona faran sessions del “Train simulator”, s’hi exposarà una reproducció per a via de cinc polzades de la locomotora de vapor nº 1 de l’antiga companyia del “Noreste de España”, actualment línia de Martorell a Igualada de FGC, construïda pel Marcel Fernández, a la vitrina hi haurà una reproducció de la grua del port de Sant Feliu de Guíxols amb material del SFG de l’Ignasi Griñon de l’associació de les Comarques Gironines. Els companys de l’Associació de L’Hospitalet muntaran un circuit de tren tripulats de vapor i, en col·laboració amb el Museu del Ferrocarril de Vilanova, muntarem una àrea didàctica, dedicada a la canalla on els joves artistes faran els seus trens dibuixats i pintats.

Finalment exposarem el cotxe PULLMAN As 1441 LX, reproducció per a via de 10 polzades d’un cotxe de disseny lliure inspirat en un cotxe PULLMAN de la companyia suïssa Rahätische Bahn (Ferrocarrils Rètics) construït per en Jordi GILL de l’Associació Tren de Palau.

IMPORTANT! Hem aconseguit una bonificació del preu de l’entrada pels nostres associats i un acompanyant. L’entrada reduïda valdrà 7€ enlloc dels 9€ del públic en general. Caldrà anar al PUNT D’INFORMACIÓ a l’entrada al palau nº 1 de l’Avinguda Maria Cristina, sense fer cua a les taquilles i ensenyant el carnet d’associat amb el DNI es tindrà dret a dues entrades bonificades per carnet.

El punt de trobada ferroviari serà a l’estand de la Federació, situat a la Zona Tren.