Un Sant Jordi diferent amb FGC

FGC ens convida a viure un Sant Jordi diferent.

TORNAR A VÈNCER

Diu la llegenda que, a Montblanc, hi vivia un drac ferotge que tenia atemorida tota la població de la comarca. El drac portava anys devorant persones i ramats sencers de bestiar i ningú no podia viure tranquil.  Un cavaller, anomenat Jordi, va lluitar de la manera més heroica i valenta contra el drac i, finalment, va aconseguir travessar-lo amb la seva llarga llança. Al cap d’uns dies, allà on el cavaller havia matat el drac, hi va néixer un roser de flors vermelles, com la sang del drac vençut.
La llegenda de Sant Jordi, patró de Catalunya i de tants altres països, explica una història de valor, coratge, esforç, intel·ligència i amor.

Enguany, Sant Jordi, el viurem diferent. Podríem dir que entre tots ens cal vèncer un drac, que, en forma de virus, s’està emportant persones estimades, està fent emmalaltir molts companys i amics i ens té a tots atemorits. La primera de les batalles a guanyar serà la de la por. I, a poc a poc, guanyarem també la de la malaltia.  Segur que ho farem amb els mateixos atributs de la llegenda i molta ciència i esforç de molts Sant Jordi amb bata blanca i de tants altres que, des de la seva feina, estant mantenint el dia a dia de la nostra societat.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat ens unim a la campanya #SantJordiEnXarxa, una iniciativa per fer d’aquesta diada una història de superació col·lectiva i, alhora, un homenatge als herois reals d’aquest moment. Et volem regalar una rosa i un llibre molt especials, esperem que t’agradin!

La rosa, en format origami, la podràs fer tants cops com vulguis i regalar-la a les persones que més estimes. El llibre no és només un llibre, sinó un recull d’edicions especials que FGC ha fet amb motiu de diverses efemèrides recents.

Aquest Sant Jordi no el gaudirem als carrers, ni a les rambles, ni a les places, ho farem diferent, d’una manera més íntima, però segur que ho farem amb aquells que més estimem al costat o al cor per sempre.

Ricard Font
President FGC

Fes la ROSA Llegeix els LLIBRES