Túnel de FaióAntonio Gómez Bernal ens fa arribar un interessantíssim article que ha escrit sobre el IV viaducte ferroviari sobre el riu Matarranya, al costat del municipi de Faió, entre les províncies de Saragossa i Tarragona de la línia de Madrid a Barcelona, al PK 489,841. Aquest viaducte va ser destruït fins a tres cops durant la seva existència, fins a ser substituït per una variant del traçat.

Podeu descarregar el document en format PDF, en dues resolucions:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.